Praktiske spørgsmål

Dette afsnit tager sigte på at besvare de spørgsmål der kan opstå mens du bruger vores webside. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail til forlaget@gramma.dk.

Fortrolighed

Forlaget Gramma værner om kundernes personlige data. De oplysninger du giver os når du bestiller bøger eller film hos os, bruges udelukkende til at registrere og ekspedere din ordre eller til at holde kontakt med dig i fremtiden. Vi rundspreder eller sælger ikke kundedata.

Alle sikkerhedskrav i forbindelse med benyttelse af betalingskort er overholdt. Indtastede kontooplysninger krypteres og lagres elektronisk, og Gramma har ingen adgang til disse oplysninger.

Bestilling

Bestilling afgives ved hjælp af bestillingssiden. Sørg venligst for at udfylde den korrekt. Vi kan ikke påtage os noget ansvar for forkert afgivne bestillinger. Hvis du e-mailer til os om en ordre, vil det være en stor hjælp at du tydeligt angiver om du refererer til en ny ordre eller til en tidligere afgiven ordre.

Alle ordrer vil blive ekspederet så hurtigt som muligt. Skulle en vare være udsolgt, vil du få besked via e-mail, og en eventuel forudbetaling vil blive godtgjort.

Bøger på fremmedsprog

Forlaget Gramma udgiver også bøger på engelsk og andre sprog som kan bestilles direkte fra hjemmesiden. Desuden præsenterer vi på hjemmesiden nogle bøger som er udgivet i samarbejde med os, men som vi ikke selv forhandler. De kan ikke bestilles hos os, men der er i disse tilfælde angivet en webside eller en e-mailadresse hvortil bestilling kan sendes.

Returret

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og ledsaget af en kopi af din faktura. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med returneringen. Hvis du allerede har betalt varerne, vil du inden 14 dage få beløbet refunderet eksklusive eventuelle forsendelsesomkostninger.

Reklamation

Skulle en bog eller en anden vare vise sig at være defekt ved modtagelsen, erstatter vi gerne. Reklamationsretten gælder fejl ved varen om viser sig senest to år efter købet. Men returnér ikke varen før du har kontaktet os telefonisk på 239 239 30, pr. SMS eller pr. e-mail. 

Priser, rabatter og moms

Alle priser på varer som vi selv forhandler, er angivet med moms. Hvis du ønsker varer sendt til en adresse uden for EU, vil momsen blive fratrukket. Til lande uden for EU skal man imidlertid være opmærksom på eventuelle lokale indførselsafgifter. For eksempel har Norge ingen indførselsafgift på bøger, mens der skal betales told og moms for kalendere hvis forsendelsen er over et vist beløb. De norske toldregler kan ses på www.toll.no.

Ordrer til Danmark på DKK 600,00 eller derover sendes portofrit.

Porto og ekspedition

Portoen beregnes efter vægt efter følgende satser:

Vægt Danmark* EU-lande Europa uden for EU Resten af verden
Op til 100 g DKK 25,00 DKK 45,00 DKK 50,00 DKK 50,00
Op til 250 g DKK 45,00 DKK 70,00 DKK 100,00 DKK 100,00
Op til 500 g DKK 45,00 DKK 70,00 DKK 150,00 DKK 150,00
Op til 1000 g DKK 50,00 DKK 70,00 DKK 150,00 DKK 150,00
Op til 2000 g DKK 55,00 DKK 70,00 DKK 150,00 DKK 150,00
Op til 10000 g DKK 70,00 DKK 102,00 DKK 250,00 DKK 250,00

* Bemærk dog at ordrer til Danmark på DKK 600,00 eller derover sendes portofrit.

Ved forsendelse til adresser i Danmark og andre EU-lande er portoen belagt med moms som er indregnet i ovenstående satser. Forsendelser til lande uden for EU er momsfri.

Betalingsmåder

Ordren betales med dankort, Visakort eller kreditkort. Dette er en sikker betalingsmåde som er uden gebyrer for dig som kunde. Dine kortoplysninger bliver krypterede og vil ikke kunne læses af uvedkommende, og beløbet vil ikke blive trukket på din konto før ordren ekspederes.

Direct Payment/Betaling af tilsendt faktura